Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2009.07.27

Tisztelettel köszöntjük a honlapon!

A Vadász-Nimród Erdélyi Kopó Kennel honlapjának elérésével, böngészésével és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és magára nézve kötelezőnek fogadja el az oldal használatának alábbi feltételeit:

A honlap teljes tartalma szellemi alkotásnak minősül. E weblapról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők könyvekben, más on-line szolgáltatásokban vagy más médián de a fentiek kivételével sem az egész sem pedig részei a továbbiakban nem használhatók fel, nem publikálhatók és nem terjeszthetők az honlap tulajdonosának előzetes engedélye nélkül. Az engedély kéréshez kérjük küldjön elektronikus levelet a sebestyenandi65@gmail.com címre, melyben nevét, posta címét, a felhasználni kívánt információt és további felhasználás módozatát írja le.
Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az információkat, képeket személyes vagy oktatási célzattal, azzal a feltétellel, hogy 1. nem változtatja meg az információt, 2. a copyright-ra való eredeti utalást minden másolaton feltünteti. 

A honlap tartalmának szerzői joga a honlap tulajdonosát illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kel eljárni.

Az honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. 

A vendégkönyvben történő hozzászólásoknál fenntartjuk azt a jogot, hogyha valaki sértően, másokat nem tiszteletben tartva, bántó módon ír bejegyzést, akkor a lap szerkesztője törli a hozzászólást, illetve nem engedélyez újabb bejegyzést!

Amennyiben nem fogadja el ezen feltételeket, kérjük NE használja ezt az oldalt!

A honlap szerkesztői

Vadász-Nimród Erdélyi Kopó Kennel - 2008 © Minden jog fenntartva